15. – 16.2.2014 WEIKOT JÄRJESTI HIENON KISAVIIKONLOPUN URHEILUHALLISSA

Porvoon Weikot järjesti lauantaina 15.2.2014 ja sunnuntaina 16.2.2014 kolmet painikilpailut. Lauantaiaamuna painittiin Kreikkalais-roomalaisen painin avoimet junioreiden TUL:n mestaruuskilpailut, jotka kärsivät niille määrätyn, huonon ajankohtansa vuoksi kilpailijoiden puutteesta. Weikkojen painijat voittivat omien sarjojensa TUL-mestaruudet seuraavasti Patrick Österlund (JUNIORIT 50 kg), Onni Turunen (JUNIORIT 55 kg) ja Leo Flinkman (JUNORIT 84 kg). Näillä kolmella mestaruudella Porvoon Weikot oli kilpailujen paras seura.

Lauantai-iltana painittiin Kreikkalais-roomalaisen painin avoimet miesten TUL:n mestaruuskilpailut, jotka toimivat myös Suomi Cupin osakilpailuna. Näissä kisoissa väännettiin 21 miehen voimin, heistä ainoa porvoolainen oli sarjassaan toiseksi sijoittunut Onni Turunen (MIEHET 55 kg).

Sunnuntain kilpailujen virallinen nimi oli JOY GAMES – Avoimet TUL:n Etelä-Suomen alueen ikäkausimestaruuskilpailut, ja niihin osallistui yhteensä 14 joukkuetta ja 81 painijaa. Seurojen välisessä kamppailussa Weikot oli ylivoimainen ykkönen viime vuosien suurimmalla joukkueella 23 porvoolaisen osallistuttua päivän paineihin:

• Leo Flinkman (POJAT 17 v 79 kg): 2. sija

Painijoiden, valmentajien, tuomareiden ja ottelujärjestäjän lisäksi kilpailujen järjestämiseen osallistui runsas joukko aktiivisia talkoolaisia, joita ilman ei suuria tapahtumia saada onnistumaan. Tämän johdosta Porvoon Weikkojen johtokunta esittää kaikille mukana olleille runsaat ja vilpittömät kiitokset. Suuri kiitos kaikille yhteistyötahoille ja sponsoreille, joiden mukanaolo on välttämätön edellytys kilpailujen järjestämiselle.