Porvoon Weikkojen painijat saavat oppinsa maajoukkuetason valmentajilta ja omalla aktiiviurallaan maamme kärkikastiin kuuluneilta painijoilta.
PoWe 01

HARRI UUSIMÄKI

Painiurallaan Harri voitti yli kaksikymmentä SM-mitalia vapaapainissa ja edusti Suomea monissa kansainvälisissä kilpailuissa. Tämä lisäksi Harri toimi toistakymmentä vuotta Suomen vapaapainimaajoukkueen valmentajana.

Harri Tuubissa:

 PoWe 02

TOMI RAJAMÄKI

Tomin painiura pitää sisällään kahdeksan painin Suomen mestaruutta, näistä viisi vapaapainista ja kolme krekkalais-roomalaisesta painista. Miesten sarjoista Tomilla on yhteensä 20 SM-mitalia, joista kahdeksan on vapaapainista vuosilta 1991-1998 (viisi kultaa, yksi hopea ja kaksi prossia) ja 12 kreikkalais-roomalaisesta painista vuosilta 1992-2003 (kolme kultaa, neljä hopeaa ja viisi pronssia). Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista mihen kaapista löytyy viisi mitalia. EM-kilpailuissa Tompan paras sijoitus oli kuudes (Minsk 1998). MM-kilpailuissa Tomin paras sijoitus oli 13. (Wrocław 1997). Sumopainista hänellä on kaksi MM-hopeaa (São Paulo, Brasilia 2000 ja Aomori, Japani 2001). Tomin viimeisin kansainvälinen saavutus on poliisien EM-hopea Prahasta vuodelta 2012. Vuosituhannen alussa Tomi toimi Etelä-Suomen alueen päävalmentajana.

PoWe 2018 1

ONNI TURUNEN

Esittely tulossa...

 PoWe 03

HEIKKI HIRVONEN

Esittely tulossa.

PoWe j

LEO FLINKMAN

Esittely tulossa

 PoWe 2018 2

ROMAN ENOJÄRVI

Esittely tulossa.

Ajankohtaista