SYMPPIS – SÄÄNNÖT ( päivitetty 8.12.2013 Riihimäki )

TARKOITUS: 6 – 12v. ( 14v. ) painin aloittaneiden lasten kilpailu, josta siirrytään ikäkausikilpailuihin valmiuksien mukaan.Tutustuminen kilpailu tapahtumaan, painiseurojen toimihenkilöiden koulutus, sekä kilpailujen järjestämisvalmius. Kilpailut lähiseuroissa.

SÄÄNNÖT

Järjestävä seura varmistaa kilpailupaikan, varaukset, toimihenkilöt ja tuomarit sekä kilpailupaikalle ensiapuvälineet ja – henkilön sekä lääkärin yhteystiedot. Järjestävä seura ei vastaa mahdollisista tapaturman aiheuttamista kustannuksista. Osanottajilla oltava voimassaoleva A -, B -, K, tai harrastelijalisenssi, missä oltava tapaturmavakuutus. Lisensseistä lisää www.painiliitto.net/lisenssit. Osanottorajoituksesta ja osanottomaksusta päätetään vuosittain ( vuosi osa ).Sarjat päätetään punnituksen jälkeen huomioiden ikä ( ikähyvitys n. 2kg/v ), paino ja kokemus. Otteluaika ja jaksot päätetään tuomarikokouksessa ottelumäärän selvittyä. Painimuoto kevätkaudella on kr. –paini ja syyskaudella vapaapaini. Tytöt painivat vapaata. Kilpailuja järjestetään 4 keväällä ja 4 syksyllä, huomioiden painiliiton virallista kilpailukalenteria.

SYMPPIS KIERTOPALKINTO JA SEURAPISTEET

Kausikiinnityksen ratkaisee osakilpailuvoitot, tasan mennessä osakilpailupisteitten summa, jos seura ei osallistu niin 10 sija, ellei näin ratkaisu synny, viimeisen osakilpailun voitto ratkaisee. Osakilpailupisteet lasketaan: - osanottaja 2p. max 40p. joka saavutetaan 20:llä osanottajalla, joka on myös maksimi määrä/seura. - sijoittumispisteet 1/3p, 2/2p, 3/1p. Osakilpailun voittanut seura nimeää kiertopalkinnon noutajan ja haltijan seuraaviin kilpailuihin asti. Viimeisessä osakilpailussa kausikiinnityksen saanut seura noutaa. Kiertopalkinnon katkeaminen. Kolme kausikiinnitystä saanut joukkue voitta sen omakseen. Kiertopalkinnon omakseen voittanut joukkue hankkii uuden kilpailtavan kiertopalkinnon.

SYMPPIS VUOSIOSA 2014

Osanottorajoitukset. Alaikäraja 2008 ja myöhemmin syntyneet ( 6v. ).A – ja B – lisenssi on pääsiallinen kohderyhmä. Seuravalmentajat karsivat pois jo ikäkausikilpailuihin pystyvät ja niissä menestyneet sekä useita symppiskilpailuja voittaneet. K – lisenssillä voi osallistua korkeintaan aloitusvuoden, siinäkin sarjasovellus ja edellytys sopivan ryhmän löytymiseen. Osanottorajoituksen tarkoitus on säilyttää osanottajamäärä 50 – 90 välillä. Otteluita alle 100. Pyritään 3 – 5 osanottajan sarjoihin, mikäli sopivia osanottoryhmiä löytyy.

Osanottomaksu vuodelle 2014 on 5€/kilpailija.

Jokainen seura nimeää yhden ” Symppis yhteyshenkilön ” jolle puhelin ja sähköposti. Ilmoitukset Esa Ilolle 040 8457372 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mieluimmin vko 50/ 2014 aikana. Mukana olevat seurat: HyPk, JPI, JäVo, KarkU, LoVo, LäLu, RVV, PoWe, Lappilan Nousu.

Ajankohtaista